La persona guanyadora pot dirigir-se al professor del club
al telf. 616 09 36 93 -xavi-
xavijudo@gmail.com

dilluns, 14 de desembre del 2009

TORNEIG DE TOTANA (MURCIA)

El passat dia 5/12/09 Dainé Cordero va particiapar amb la selecció catalana al torneig de Totana.

La competició no va ser molt bona per la Dainé ja que va perdre el primer combat contra la judoca de la selecció espanyola i en repesca també va perdre contra la judoca de Castella i Lleó.

Anim i a seguir entrenant.

JORNADA DE JUDO FAMILIAR A RIBA ROJA D´EBRE

El passat diumenge dia 29/11/09 vam celebrar la segona trobada de judo familiar, a Riba roja d'Ebre on vam fer un entrenament de judo i uns tallers de manualitats.

Van participar prop de 90 nens de les poblacions de Falset, Montbrio del Camp, Aldea, Tortosa, la Bisbal de Falset, Mora d´Ebre, Tivissa, Vandellòs, Flix, Fatarella, Riba roja d´Ebre i Ascó.

Per tal de veure totes les fotos feu click aquí

1er RANKING JUNIOR

El passat dissabte 28/11/2009 tres judoques del club van participar al ranking junior, treient dos meritories medalles.

En la categoria de -44kg Daine Cordero va quedar 1ª classificada, Javi Miró va aconseguir un bronce en la categoria de -60kg i finalment en Juan Pedro Suñé va quedar en 5ª posició després de perdre el combat per al bronce.

Enhorabona a totes i tots i a seguir entrenant.

CIUTAT D´HOSPITALET

Dos judoques del club, en Javi Miró i en David Miro van participar al Ciutat d´Hospitalet, un torneig d´un gran nivell i de la categoria absoluta.

Malauradament no van poder guanyar els seus convats i van quedar eliminats.

Tot i així desde el club els animem a seguir entrenant i competint per tal de seguir millorant.